dilluns, 25 de juliol del 2016

Verwerkes Aclariment




Roser, crec que no ho has entès.
No es que el protagonista, hagi somiat l’aventura dels Verwerkes Els Verwerkes son uns sers reals en una altre dimensió, i que viuen en paral·lel amb el nostre mon.
Unes intricades circumstancies fan que un mon i l’altre facin un intercanvi de temperatures,  per condicionar aquestes i els mitjans de vida, que es dones en el seu mon.
Han de temperar la seva cavitat, per poder viure en el lloc en  que en temps immemorials van esser arraconats  (la naturalesa a pesar dels seus errors es molt sàvia).
Si hagués somniat l’aventura. ¿Com explicaries que un dels amics que van viure  l’aventura del llac, apareixes amb un canell de color gris de pell certament especial, i entre els seus dits hi haguessin crescut membranes?.
Diguem que l’aventura no es un somni, el que passa es que la ment del ser humà es dèbil, l’hi costa extraordinàriament sortir del seu mon. Tot el que desconeix prefereix oblidar-ho, com ho vaig fer al tornar per el camí de Verwerkens.
D’aquest oblit inconscientment i no volgut, en tenim exemples ben vius cada dia i en totes les circumstancies, en política, per exemple, es ben evident. (Ho podem veure ben clarament, en l’actualitat)
                                                                                              Gorka